Kurser Hjemmeside: aquasmileonlinekursus.dk Vi markedsfører vores lokale aktiviteter under navnet ”Aqua Smile”. Vi underviser i babysvømning i DGI Huset Åbybro. Vi underviser i Plask & Leg 2-5 år (med forældre) i Vandhuset Park Vendia – Hjørring. Vi har undervist over 8.000 babyer de sidste 15 år. Det har givet os en know-how, som vi gerne vil dele med dig. Vi har udviklet egne koncepter, som vi har stor succes med. Vi arbejder ud fra det grundlæggende at skabe rum for kærlighed, nærhed og udvikling. Det at opleve sig selv og sin familie i nuet. Vi sætter kunderne i centrum. Hos os vil kunderne altid føle dig velkommen og få en enestående oplevelse med hjem – hver gang. For os er hygge, samvær og glæde lige så vigtigt som øvelserne i undervisningen. Vi gennemfører for det meste holdundervisning, men tilpasser altid undervisningen efter den enkeltes behov. Vi udvikler konstant vores koncepter, og vores mål er, at undervisningen altid har et stort og værdifuldt indhold. Et indhold der kan fremme de igangsatte processer og skabe glæde og positive oplevelser. Herudover underviser vi andre instruktører i Danmark, Norden og resten af verden med vores koncepter – det sker igennem firmakurser og onlinkurser. Alt salg sker igennem vores firmanavn Aqua Feelings. Salg af kurser i Danmark og norden sker igennem vores hjemmeside: aquasmileonlinekursus.dk Salg af kurser i resten af verden sker igennem vores hjemmeside: babyswim.online

Firmanavn
Aqua Feelings
v/ Birgitte Merrild
Dybet 11
9480 Løkken
CVR nr: 32046193

Kontakt Allan Merrild
Telefon:  26 25 78 88 
E-mail: am@aquafeelings.dk

Kontakt Birgitte Merrild
Telefon:  27 89 23 32 
E-mail: bm@aquasmile.dk

Kurser
Hjemmeside: aquasmileonlinekursus.dk

 

Vi markedsfører vores lokale aktiviteter under navnet ”Aqua Smile”.

Vi underviser i babysvømning i DGI Huset Åbybro.

Vi underviser i Plask & Leg 2-5 år (med forældre) i Vandhuset Park Vendia – Hjørring.

Vi har undervist over 8.000 babyer de sidste 15 år. Det har givet os en know-how, som vi gerne vil dele med dig. Vi har udviklet egne koncepter, som vi har stor succes med.  

Vi arbejder ud fra det grundlæggende at skabe rum for kærlighed, nærhed og udvikling. Det at opleve sig selv og sin familie i nuet. Vi sætter kunderne i centrum. Hos os vil kunderne altid føle dig velkommen og få en enestående oplevelse med hjem – hver gang.  For os er hygge, samvær og glæde lige så vigtigt som øvelserne i undervisningen.

Vi gennemfører for det meste holdundervisning, men tilpasser altid undervisningen efter den enkeltes behov. Vi udvikler konstant vores koncepter, og vores mål er, at undervisningen altid har et stort og værdifuldt indhold. Et indhold der kan fremme de igangsatte processer og skabe glæde og positive oplevelser.

Herudover underviser vi andre instruktører i Danmark, Norden og resten af verden med vores koncepter – det sker igennem firmakurser og onlinkurser. Alt salg sker igennem vores firmanavn Aqua Feelings.

Salg af kurser i Danmark og norden sker igennem vores hjemmeside: aquasmileonlinekursus.dk

Salg af kurser i resten af verden sker igennem vores hjemmeside: babyswim.online