Slide 1
Video Event Babysvømning
Vi kommer og filmer jeres babyer
Tilbyd dine kunder en video med kun deres baby. Vi kommer og filmer og klipper en video sammen til hver enkelt baby.
Video med kun den enkelte kundes baby...
Birgitte & Allan Merrild
Instruktører
Slide 1
Video Event babysvømning
Skab tilfredse kunder og få tilgang af nye
Skab støre interesse for din babysvømning ved at tilbyde en unik video med kun deres baby
Skab tilgang af flere kunder...
Birgitte & Allan Merrild
Instruktører
Slide 1
Video Event babysvømning
Et varigt minde til lav pris
Tilbyd dine kunder en video med kun deres baby. Vi kommer og filmer, redigerer og klipper en video sammen med hver enkelt baby.
TIlbyd dine nuværende babysvømnings kunder at blive filmet...
Birgitte & Allan Merrild
Instruktører

 

Video Event Babysvømning

Tilbyd dine kunder eller nye kunder en video med spændende og levende optagelser både over og under vand i bedste kvalitet.

Vi kommer og optager de ønskede videoer i bedste 4K kvalitet. Der bliver optaget følgende:

  • 2 til 3 undervandsoptagelser 
  • 3 til 4 næroptagelser

Optagelserne tages af hver enkelt baby og mor/far og klippes sammen til en video med optagelser kun med den enkelte baby.

Videoerne leveres elektronisk som “download” med link til hver babymor/jeres kunde.

Dette fantastiske minde bliver et ubeskriveligt minde med stor værdi for familien.

Pris: kr. 250,- pr. video/baby.

Betingelse: Der skal minimum være 24 video/baby optagelser pr. dag. Ved bestilling trækkes der minimumsbeløbet kr. 6.000,- . Resten af videooptagelser  der måtte komme udover minimum på 24 babyer pr. dag  fremsendes efter levering som ekstra faktura af 250,- for hver baby.

Ved bestilling fastlæg den dag/de dage, som du ønsker at vi skal komme og filme.

Selve planlægningen og gennemførelsen af Eventen står i selv for.

Tilbyd dine kunder en video med kun deres baby. Vi kommer og filmer, redigerer og klipper en video sammen med hver enkelt baby.

Video Event Babysvømning kan give jer mange nye kunder. Lav en event, hvor du tilbyder babymødre en unik video kun med deres egen baby. Det er der stor interesse for mange steder. Samtidig kan det skabe interesse for tilmelding til jeres hold i babysvømning.

Kunderne får en video til en acceptabel pris á kun 250,-. Det er en sten sikker Event, hvor kunderne vil føle, at det får meget for deres penge.

Video Event Babysvømning. Aqua Smile onlinekursus.dk kommer og optager dine babyer på video. Derefter fremstiller vi en videofilm, med kun hver baby, som du kan sælge til dine kunder.

Vi kommer og optager de forskellige videoer. Klipper dem sammen, så hver babymor får en video kun med sin egen baby. Videon leveres i bedste 4K kvaliltet.

Det kan ikke være nemmere…

KØB NU

Se eksempel på video

Svar på mange spørgsmål

Det koster kun kr. 250,-  for hver video.

Når du reserverer en dag eller flere, så skal du betale minimum 6.000,- pr. dag svarende til 24 videoer. Skulle der blive optaget flere videoer på sammen dag, så vil du efterfølgende modtage en regning på kr. 250,- ud over de minimum på 25 videoer.

Reserver du f.eks. 2 efterfølge dage så vil det sammenlagte antal videoer være 48 videoer. Dvs. at du godt kan sælge 20 videoer den ene dag og 28 den anden dag i prisen som indgår som minimum.

 

I skal selv opkræve jeres kunder for hver video, og det er helt op til jer selv, hvor meget i vil tage i pris  for hver video.

I står selv for planlægning og gennemførelse af Eventen. Vi møder op som fotografer og står for at filme alle babyerne og fremstilling af de enkelte videoer i den bedste 4K kvalitet.

I skal regne med 45 minutter til hvert hold. Vi skal have lidt tid til opstart før gennemførelse af optagelserne.

Optagelserne sker i samarbejde med jeres instruktør/instruktører.

 

Efter optagelserne vil vi, når alle filmene er færdigfremstillet fremsende jer et dokument med link til hver eneste kunde, hvor de kan downloade deres film med kun deres baby.

NB! Inden vi begynder at filme, så skal i lave en liste til os med Navn og nummer på kunde. F.eks. Nr. 1 Birte Jensen Nr. 2 Jane Olsen osv., som vi skal bruge til at genkende mor og baby.

Filmene kan efter ønske også leveres på et 16 GB USB stik for en merpris af kr. 35,- pr. film. Disse film vil da blive fremsendt samlet til Jer. I må derefter selv stå for distributation/levering til den enkelte kunde.

 

I kan planlægge alle dem i lyst til. Der skal bare indlægges en lille pause på en halv time for hver 3 efterfølgende hold.